Vissershuis

.

De zonnige tuin aan de achterzijde van het Vissershuis is zestien meter diep en leidt naar de rivier. Je hebt er een mooi uitzicht op de heuvels aan de overkant met bossen en weilanden. Er zijn tuinmeubels en er is een barbecue. Voor de huurders zijn er twee kano's.
In de ruime eetkeuken is het goed toeven. De keuken is voorzien van vaatwasser, oven etc. Je kunt er ook draadloos internetten bij de gezellige houtkachel. In de zomer loop je met je dienblad met het eten naar de tuin aan de rivier.
Het huis ademt een authentieke sfeer: oude vloertegels, stoere balkenplafonds, en mooie details zoals inbouwkasten en een oude schouw. De 'gigajukebox' in de huiskamer bevat duizenden uren muziek, en ook zijn er boeken - alles in de verschillende genres. In de oude gewelfkelder eronder zijn bassins, waar ooit de in de rivier gevangen vissen rondzwommen - vandaar het 'Vissershuis'. 

.

Het vissershuis heeft een ruim erf waarop je je auto kwijt kunt. Onder een overkapping staat een picknicktafel, en er hangt een schommel. Er is ook een pingpongtafel. Voor de gasten zijn er twee mountainbikes, waarmee je dwars door de bossen en weilanden kunt fietsen.
Buiten het seizoen is het huis te verwarmen met elektrische kachels en met sfeervolle houtkachels - geniet van de dans van de vlammen achter de ruitjes. Voor de boodschappen kun je om de hoek terecht. Daar is een supermarkt.
Er zijn vier slaapkamers met samen zeven bedden. Met zijn tweeën verblijf je ook heel aangenaam in het Vissershuis. De badkamer en het toilet zitten in het uitbouwtje met de trap naar de slaapkamers. Vanaf de keuken en de huiskamer kom je er het gemakkelijks een paar meter buitenom.

Zelf 360° rondkijken

> Bewegen met linker muisknop ingedrukt of swipe met vinger

Plattegrond ↴