Boeken, muziek en film

* In de kleine huiskamer treft u een uitgebreide verzameling  lp’s aan – klassiek, pop, jazz, etc. Zet ze graag weer in de hoes op hun plaats terug: klassiek beneden, pop e.d. erboven.
* In de grote huiskamer in de grange staat in de blauwe kast een versterker met bluetooth. Hiermee kun je je muziek op je laptop of telefoon streamen. Druk iets langer op het knopje rechts met Pairing en Bluetooth-tekentje eronder. Het apparaat gaat zoeken naar een bluetooth verbinding. Kijk op de telefoon of laptop naar beschikbare stream devices. Als het goed is verschijnt ‘grote slaapkamer2’ op de lijst. Daarmee verbinden
* In de blauwe kast staat ook en tv met Roku. Je kunt door honderden tv-kanalen zoeken naar interessante programma’s. Er zit ook Youtube op en Netflix. Zet eerst de tv aan met de afstandsbediening met het merk ‘Classic’ erop (rode knopje rechtsboven). Druk daarna op de kleine Roku-afstandsbediening bijvoorbeeld op het knopje Netflix. Als je een account hebt, kun je hier inloggen. Vergeet bij vertrek niet weer uit te loggen.
* Er zijn ook boeken. Geniet ervan, maar neem niets mee naar huis. 
* Verder zijn er spelletjes aanwezig.