Vissershuis

De zonnige tuin aan de achterzijde van het Vissershuis is zestien meter diep en leidt naar de rivier. Je hebt er een mooi uitzicht op de heuvels aan de overkant met bossen en weilanden. Er zijn tuinmeubels en er is een barbecue. Voor de huurders zijn er twee kano's beschikbaar.
In de ruime eetkeuken is het goed toeven. De keuken is voorzien van vaatwasser, oven etc. Je kunt er ook draadloos internetten. In de zomer loop je met je dienblad met het eten door de kelder of via de trap in de achterkamer naar de tuin aan de rivier.
De 'gigajukebox' in de huiskamer bevat duizenden uren muziek, en ook zijn er boeken - alles in de verschillende genres. In de oude gewelfkelder eronder zijn bassins, waar ooit de in de rivier gevangen vissen nog wat rondzwommen - vandaar het 'Vissershuis'.

Het vissershuis heeft een ruim erf waarop je je auto kwijt kunt. Onder een overkapping staat een picknicktafel, en er hangt een schommel. Voor de gasten zijn er twee mountainbikes, waarmee je ook dwars door de bossen en weilanden kunt fietsen.
Buiten het seizoen is het huis te verwarmen met elektrische kachels en met sfeervolle houtkachels - geniet van de dans van de vlammen achter de ruitjes. Voor de boodschappen kun je om de hoek terecht. Daar zijn de bakker, slager en een kleine supermarkt.
Het huis ademt een authentieke sfeer: oude vloertegels, stoere balkenplafonds, en mooie details zoals inbouwkasten en een oude schouw. Er zijn vier slaapkamers en er is plaats voor zeven personen. Met zijn tweeën verblijf je hier echter ook heel aangenaam.

Zelf 360° rondkijken

Plattegrond

Hoe 360° zien?

> Beweeg met linker muisknop ingedrukt naar links en rechts.     > Scroll met muisknop van voor naar achter.     > Tablet of mobiel: swipe met vinger