Het vissershuis heeft een ruim erf en ligt aan een rustig straatje. Er is een overkapping waar een picknicktafel staat. Helemaal wanneer het heet is of regent, is het er goed toeven. In een van de twee oude gewelfkelders heb je grote bassins waar ooit de in de rivier gevangen vissen nog wat mochten rondzwemmen. Hoe oud het huis is, is onbekend, in ieder geval eeuwen. Achter het huis ligt een grote tuin.

 

Van het erf kom je over een brede trap op een huisbreed balkon waar je lekker kunt zitten. Het geeft onder meer toegang tot de keuken. In de ruime eetkeuken is het goed toeven. De keuken is nieuw en voorzien van vaatwasser, oven etc. Je kunt er gezellig zitten, en je kunt er ook draadloosinternetten. Naast de keuken ligt de ruime huiskamer (1 bed), met boekenkast (roman en non-fictie), en muziekinstallatie. Deze zogenaamde 'gigajukebox' bevat vele honderden cd-opnamen (verschillende genres), en ook eigen cd's of usb-stick met muziek kan erop afgespeeld worden. Buiten het seizoen zijn de keuken en huiskamer te verwarmen met elektrische kachels of met de gezellige houtkachels.

    

Het huis heeft zeven kamers en ademt een authentieke sfeer: oude vloertegels, stoere balkenplafonds, en mooie details zoals inbouwkasten of een oude schouw. De natuurstenen trap die naar de bovenverdieping leidt, voert eerst langs de (nieuwe) badkamer en de wc. Tussen een deur van de huiskamer en het trappenhuis moet twee meter buitenom worden gegaan (met deur naar wasmachineruimte). Of  je moet de trap binnendoor nemen.  Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers - twee kamers voor twee personen met twee losse bedden en een met een tweepersoonsbed. In het totaal zijn er zeven bedden in het huis, plus een kinderbedje. Klik hier voor de plattegrond.

 

  

 
 

 

In de kamer achter de huiskamer is een trap gemaakt naar het tuinkamertje eronder dat toegang geeft tot de tuin. Deze zonnige tuin is zestien meter diep en leidt naar de rivier. Je hebt er een mooi uitzicht op de heuvels aan de overkant met bossen en weilanden. Rechts ligt de oude brug. Er zijn tuinmeubels en er is een barbecue. Voor de huurders liggen er twee kano's waarmee op de rivier kan worden gevaren - bij het huis wat op en neer, of grote tochten langs dorpjes stroom- op en afwaarts. Verder staan er twee fietsen, moutainbikes, waarmee je ook dwars door de bossen en weilanden kunt. Voor kinderen is er een schommel en ander tuinspeelgoed zoals een badje. Je kunt er in de rivier spelen, en er bij heet weer verkoeling zoeken. Het huis ligt aan een rustig straatje (desgewenst kan een auto op eigen erf worden geparkeerd). Om de hoek heb je een bakker, slager, supermarktje, café en restaurant.

   

 

 

  

 

 


 

  


 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

          
     
This site tracked by OneStat.com. Get your own free site tracker.